ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΤΡΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ PICTURE DISC ΒΙΝΥΛΙΑ!!!

June 07, 2020 - 5143 views

Από την Κυριακή 7 Ιουνίου μέχρι και την Τρίτη 30 Ιουνίου, διεκδικήστε στον Radio Days τρία συλλεκτικά Picture Disc Βινύλια τα οποία, κυκλοφόρησαν σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, ειδικά για την RECORD STORE DAY 2018 και είναι δύσκολο να βρεθούν στην εγχώρια αγορά. Συγκεκριμένα τρείς τυχεροί ακροατές, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τα παρακάτω:

     - THE MACCABEES – Wall of Arms (Αριθμημένο)  

     - U2 – Lights of Home

     - AIR – Sexy Boy


Για να έχετε δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό, πρέπει να προβείτε σε 2 απλά βήματα: 

     - Να κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/Radio-Days-101660538176001   (ΠΡΟΣΟΧΗ: Εξαιρούνται όσοι κάνουν like στο post, άλλα όχι στη σελίδα)
     - Να γίνεται επίσης ακόλουθοι στη σελίδα μας στο facebook.


Στην συγκεκριμένη κλήρωση, αλλά και σε όσες θα ακολουθήσουν, συμμετέχουν de facto όσοι ήδη έχουν κάνει like και ακολουθούν τη σελίδα μας στο facebook, όπως φυσικά και όλες εσείς που θα γίνεται ακόλουθοι και θα κάνετε like για πρώτη φορά. 

Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή ατόμων ηλικίας κάτω των 16 ετών. 

Τα δώρα είναι προσωπικά, και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα, ούτε με άλλα δώρα. 

Ο διαγωνισμός είναι ιδιωτικός και όχι του facebook ή άλλου φορέα. 

Δεν είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας συμμετοχής


Ευχόμαστε καλή τύχη σε όσους θα συμμετέχουν. Ενημερώστε τους φίλους σους, να γίνουν και αυτοί ακόλουθοι και να κάνουν like στη σελίδα μας στο Facebook. Κάνοντας tag σε φίλους σας κερδίζεται πόντους. Θα χαρούμε η παρέα να μεγαλώσει. Μείνετε συντονισμένοι εδώ: στον Radio Days. Ακούστε μουσικές επιλογές που δεν ακούτε (σχεδόν) πουθενά αλλού!

Comments(0)

Log in to comment