ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΕΤΗΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟ NETFLIX!!!

November 11, 2020 - 5533 views

Από την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, διεκδικήστε στον Radio Days 1 ετήσια συνδρομή στη πλατφόρμα Netflix!

Netflix για 1 χρόνο: Δεν θα ξεκολλάς από τον καναπέ σου! Ένας τυχερός νικητής μπορεί να κερδίσει το απόλυτο δώρο! Ανακάλυψε όλες τις νέες σειρές με δωρεάν Netflix για 1 ολόκληρο χρόνο! Η ενεργοποίηση ξεκινάει την 1/12/2020 και τελειώνει την 30/11/2021.


Για να έχετε δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό, πρέπει να προβείτε σε 3 απλά βήματα: 

1. Κάντε LIKE στη σελίδα του radiodays στο Facebook εδώ: https://www.facebook.com/Radio-Days-101660538176001
2. Κάντε LIKE στο post του διαγωνισμού στο Facebook.
3. Κάντε SHARE το post του διαγωνισμού στο προφίλ σας στο Facebook. Η ανάρτηση θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να θεωρείται έγκυρη η συμμετοχή.


Έναρξη διαγωνισμού: Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020
Λήξη διαγωνισμού: Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 στις 22:00
Κλήρωση νικητή: Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

- Η κλήρωση θα γίνει αδιάβλετα μέσω τoυ www.random.org με βάση ένα μοναδικό αριθμό που θα λαμβάνει ο συμμετέχων στο διαγωνισμό. Ο προσωπικός αριθμός θα σας κοινοποείται μέσω Messenger.
- Η κλήρωση θα καταγραφεί live σε video και θα προβληθεί με post, ώστε να επιβεβαιωθεί η αξιοπιστία του διαγωνισμού. 
- Ο νικητής  θα ανακοινωθεί μέσα από την σελίδα μας Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020 και θα ενημερωθεί με σχόλιο στην κοινοποίηση του διαγωνισμού.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται αυτόματα αποδοχή των όρων του.

Ο Διαγωνισμός δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο, ως εκ τούτου το Facebook δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οιαδήποτε απαίτηση ή αξίωση συμμετέχοντα ή οιουδήποτε τρίτου προκύψει από τον παρόντα Διαγωνισμό ή σε σχέση με αυτόν.


Ευχόμαστε καλή τύχη σε όσους θα συμμετέχουν. Μείνετε συντονισμένοι εδώ: στον Radio Days. Ακούστε μοναδικές μουσικές επιλογές που δεν ακούτε (σχεδόν) πουθενά αλλού!

Comments(0)

Log in to comment