ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ SPECIAL ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΔIΣΚΟ BΙΝΥΛΙΟΥ ΤΗΣ MADONNA GOING BANANAS

May 20, 2020 - 5350 views

  Την τελευταία ημέρα κάθε μήνα, ένας τυχερός ή τυχερή θα κερδίζει μετά από κλήρωση ένα συλλεκτικό δίσκο βινυλίου ή CD ή T-shirt και άλλα δώρα έκπληξη, τα οποία θα ανακοινώνονται εδώ, αλλά και με ανάρτηση στη σελίδα του Radio Days στο Facebook.

  Στην κλήρωση θα συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν κάνει like και ακολουθούν τη σελίδα μας. Δεν είναι απαραίτητη η απάντηση στην ερώτηση που ακολουθεί παρακάτω. Ο καθένας από τους ακολούθους μας, λαμβάνει ένα αριθμό με βάση το πότε έγινε ακόλουθος στη σελίδα μας του Facebook. Είναι ο αριθμός που γνωρίζουμε μόνο εμείς και θα σας ακολουθεί σε όλες τις κληρώσεις. Ο Νο1 ακόλουθος δεν θα συμμετέχει ποτέ στην κλήρωση. Ο λόγος; Είναι η σύζυγός μου (sorry Πόπη μου)! Το ίδιο ισχύει για τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας μου. Όποιος δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στις κληρώσεις, μπορεί να επικοινωνήσει μέσω messenger για να εξαιρεθεί. Η κλήρωση θα είναι αδιάβλητη ανεξαιρέτως φιλικής σχέσης ή όχι. Ο τυχερός νικητής θα μπορεί -αν επιθυμεί- όταν παραλαμβάνει το δώρο, να μας στέλνει φωτογραφία, την οποία θα κάνουμε post στο Facebook!

  Για το μήνα Μάιο, το δώρο είναι ένα super συλλεκτικό βινύλιο της Βασίλισσα της Ποπ Madonna από το θρυλικό της live "Girlie Show" στο Sydney Criket Ground την 19 Νοεμβρίου 1993. Αφορά βινύλιο 180 gram, τυπωμένο σε κίτρινο/μπανάνα χρώμα. Μόνο 250 αριθμημένες κόπιες κυκλοφόρησαν και έχουν φυσικά εξαντληθεί. Ο νικητής θα λάβει την κόπια με τον αριθμό No2. Αυτό από μόνο του λέει τα πάντα, σχετικά με την αξία του δίσκου στους συλλεκτικούς κύκλους!!!

  Ευχόμαστε καλή τύχη σε όσους θα συμμετέχουν. Ενημερώστε τους φίλους σους, να γίνουν και αυτοί ακόλουθοι στη σελίδα μας στο Facebook. Θα χαρούμε η παρέα να μεγαλώσει. Μείνετε συντονισμένοι εδώ: στον Radio Days. Ακούστε μουσικές επιλογές που δεν ακούτε (σχεδόν) πουθενά αλλού! 

Comments(0)

Log in to comment